ΤΟ INZEB ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ

Στο πλαίσιο του Έργου STEP-IN (Using Living Labs to roll out Sustainable Strategies for Energy Poor Individuals), το οποίο χρηματοδοτείται από τη δράση Horizon 2020  της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διοργανώνεται από το Εργαστήριο Μεταλλευτικής Τεχνολογίας και Περιβαλλοντικής Μεταλλευτικής του ΕΜΠ, με τη συνδρομή της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, το πρώτο Συνέδριο Ενεργειακής Φτώχειας στην Ελλάδα. Στο συνέδριο θα μιλήσουν διακεκριμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για μια πληθώρα θεμάτων γύρω από το πρόβλημα της ενεργειακής φτώχειας.

Το συνέδριο, λόγω της πανδημίας του κορονωϊού Covid-19, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 19 Νοεμβρίου 2020 και η παρακολούθησή του θα είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Συνεδρίου και  το σύνδεσμο παρακολούθησης θα ανακοινωθούν σύντομα από τους οργανωτές.

Το INZEB θα συμμετέχει στο συνέδριο, εκπροσωπούμενο από την Αλίς Κοροβέση, Γενική Διευθύντρια του INZEB η οποία θα μιλήσει με θέμα “Ενεργειακή Φτώχεια: Eπίγνωση πολιτών στην Ελλάδα – Αποτελέσματα πανελλαδικής έρευνας”

Σχετικά με INZEB Marketing Team